تحلیلگر موسسه بینالمللی کپلر گفت: برآورد کپلر این است که ایران میتواند طی سه ماه روزانه ۱ میلیون بشکه و جمعا روزانه ۱،۳ میلیون بشکه طی ۶-۷ ماه به تولید نفتخام خود اضافه کند. این تقریبا معادل ۱,۵ میلیون بشکهای است که به احتمال زیاد از روسیه از دست خواهیم داد، نکته دیگر این است که نفتخام روسیه به نام اورالس مشخصات فنی و شباهت زیادی با نفت خام ایران ...
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: ترکها در نظر دارند وابستگی گاز از ایران را کم کنند و از آذربایجان و روسیه گاز خود را وارد میکنند عراق هم همین نظر را دارد و وارد مذاکره با قطر شده، خط لوله صلح بین پاکستان و هند هم که منتفی شد، یعنی همه کشورها سعی دارند وابستگی به ایران از گاز کمرنگ شود.
معاون مدیر بینالملل در بازاریابی و عملیات گاز شرکت ملی نفت ایران گفت: درآمدی که در ازای صادرات گاز به اروپا حاصل میشود چندان بالا نیست ولی منافع و مباحث سیاسی و استراتژیک بودن؛ بحث درآمد را کمرنگ کرده و تحتتاثیر قرار میدهد.
معاون مدیر بینالملل در بازاریابی و عملیات گاز شرکت ملی نفت ایران گفت: در حال حاضر 1.5 میلیون تن گاز یا روزانه حدود 6 میلیون متر مکعب گاز جهت تبدیل به الانجی به عمان ارسال میشود که به تدریج این رقم افزایش پیدا خواهد کرد.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: مشکل ما برای صادرات گاز تحریم بینالمللی است و دیگر اینکه علاوه بر نیاز به سرمایهگذاری سنگین؛ کشورهایی که خط لوله از آنها ترانزیت میشود به جای ما با رقبای ما همسو هستند.
پس از کاهش صادرات گاز ایران به عراق، سخنگوی وزارت برق عراق اعلام کرد که طرف ایرانی طی روزهای گذشته میزان صادرات گاز به این کشور را به ۳۰ میلیون متر مکعب افزایش داده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: با روند و رشد کنونی مصرف، دور از ذهن نیست که روزی مجبور به واردات گاز باشیم و براساس اطلاعات بنده این ریسک برای کشور وجود دارد.
به گزارش نفت آرا،عضو هیأت رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق میگوید که سازوکارهای جدیدی برای وصول مطالبات برقی و گازی تعریف شده که ضمن پرداخت بدهی عراق به ایران، شاید در آینده نیز به حفظ و توسعه روابط کمک کند.
سیدحمید حسینی ادامه میدهد: البته عراقیها شرایط خاصی دارند و کار کردن اصولی و حفظ روابط تجاری با این کشور نیازمند ...
معاون وزیر نفت در امور گاز گفت: صادرات گاز به ترکیه و عراق هم در روزهای گذشته بدون هیچ مشکلی در جریان بوده است، خوشبختانه به دلیل نوع توزیع گاز که در سالهای گذشته اتفاق افتاده است و خطوط لوله سراسری که در دالانهای غرب، مرکز و شرق ساخته شده یک شبکه پایدار گاز داریم.